Bestilling og levering

I projektgruppe omkring Dummydropperen er vi nu ved at være nået frem til en løsning, både mekanisk og elektronisk, som vi kan stå inde for. Der er dog flere ting omkring den endelige udformning, som vi stadigvæk skal have på plads. Det er noget med fremstillingsproces, materialevalg etc. Der vil altså løbende komme ændringer i designet i forhold til, hvad I har set os gå og ’lege’ med.

Vi har bestemt os for at fremstille et antal 3D printede enheder, som vi vil sætte til salg. Disse enheder er altså tidlige prototyper, men funktionerne er på plads. Det betyder, at det vil blive muligt for flere at være med til at præge den endelige udformning af Dummydropperen.
Feedback fra jer, som vælger at købe en af prototyperne, er altså meget velkommen.

Vi vil supportere og opgradere disse prototypeenheder i det omfang det er muligt, med hensyn til adgangen til reservedele etc.

Supporten på disse enheder vil også omfatte opgradering med evt. nye funktioner (typisk som softwareopdateringer) i det omfang at teknikken tillader det.

Pakken omfatter:
2 x Dummydropper med ophængningskrog
1 x Fjernbetjening 
1 x Transportkasse
Pris: kr. 5500,-

Et sæt dummydroppere i transportkasse

Dummydropper_saet
Dummydropper
Dummydropper_transportkasse

Reservedele: 
Reparation samt reservedele tilbydes, leveringstid samt pris aftales ved henvendelse.

Leveringstid og betaling:

Udstyret laves kun på bestilling efter nærmere aftale.
Leveringstiden ligger i øjeblikket på omkring 2 uger, men kan variere lidt ud fra vilkår hos vores leverandører, så du får en mere præcis leveringstid, kort efter at vi har modtaget din bestilling.

Bemærk: 
Alt brug af udstyr sker på eget ansvar, eventuelle skader eller andet forsaget af udstyret kan ikke medføre et erstatningskrav. Vi er privatpersoner og udstyret vil derfor blive solgt privat, købt som beset og uden garanti, men vi vil yde service efter bedste evne.

Kontakt os på  dummydropper@gmail.com så aftaler vi de nærmere detaljer omkring levering og betaling.